Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering – effektiv och mätbar marknadsföring

I dag är det viktigare än någonsin att synas i Google och andra sökmotorer. Genom att synas och framför allt synas på rätt sätt kan du både stärka ditt varumärke och få nya kunder till din websida.

Det finns en del företag som utlovar garantier för toppplaceringar för dig – jag arbetar inte på detta sätt eftersom ingen kan utlova en viss placering i tex Google. Däremot erbjuder jag dig en genomtänkt plan för optimering av de fraser och ord som passar för din verksamhet.

På så sätt kommer du att få ett bra resultat på det arbete jag utför, jag använder aldrig tveksamma metoder som riskerar att försämra resultatet på längre sikt.

Genom att anlita mig för din sökmotoroptimering får du alltid möjlighet att se vilka resultat somhar åstadkommits. Du kan löpande följa upp hur du ligger till, varje månad får du dessutom en rapport till dig över placeringar och andra åtgärder som utförts.

Många sökmotorkonsulter använder sig av snåriga avtal och långa bindningstider, när du anlitar mig slipper du allt sånt  - det är enkelt att se vad du beställt och hur länge.

Den personliga kontakten är viktig, du får alltid en egen kontaktperson som du kan bolla idéer och ställa frågor och andra funderingar till – Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig!

Så, när du vill diskutera webb, sökmotoroptimering, annonsering eller affärer på Internet – slå en signal eller skicka ett mail.

Jag ser fram emot att hjälpa dig öka din synlighet på Internet!

 

031-753 80 08


(Lämna tom)